Integritetspolicy & Köpvillkor

Köpvillkor

Priser & betalning

Samtliga priser är inklusive moms. Momsen på våra teprodukter är 12%.

Leveranser 
Varor som finns i lager skickas normalt inom två arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. Paketet eller brevet skickas med posten. Mindre försändelser levereras direkt i din brevlåda. Vi leverar endast i dagsläget i Sverige och det tillkommer en fraktkostnad idag på 29 kr.

Ångerrätt och Öppet köp
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan.

Kontakta eller ring oss före retur. Vid utnyttjande av Ångerrätt/ Öppet köp betalar kunden för frakt och emballage samt egna returkostnader. Om du vill returnera, kontakta oss på mail så skickar vi en returadress. Ångerrätt och Öppet köp gäller inte då varor inte kan återlämnas i obrukat och oskadat skick eller att tepåsen har öppnats.

Integritetspolicy

Cookies (Kakor)

Vi använder kakor på vår webbplats. Olika typer av kakor används av olika anledningar. Här beskrivs vilka olika typer vi använder och varför. Funktionskakor möjliggör att kan du navigera på webbplatsen och använda våra funktioner, till exempel "Lägg till kundvagn". För att förbättra webbplatsens funktionalitet och din shoppingupplevelse tillåter Analyskakor oss att mäta och analysera hur våra kunder använder webbplatsen. När du surfar eller handlar hos oss kommer Kundtjänstkakor att komma ihåg dina val (som ditt språk eller din plats), så vi kan göra din upplevelse så smidig som möjlig och mer personlig. Annonskakor används för att visa annonser som är relevanta för dig. De begränsar också antalet gånger du ser en annons samt hjälper oss att mäta effektivitet och förbättra vår annonsering. Tredjepartskakor används av samarbetspartner som bidrar till att göra våra erbjudanden intressantare för dig. Därför sparas temporära kakor från samarbetspartners på din enhet. Detta är till exempel uppgifter om vilka produkter du har tittat på. Syftet är att kunna visa dig erbjudanden som så bra som möjligt motsvarar dina intressen.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att ovanstående typer av kakor placeras på din enhet och att vi får tillgång till dem när du besöker webbplatsen i framtiden.

Hur kan jag förhindra att kakor sparas? De flesta webbläsare går att konfigurera så att du helt kan blockera användningen av kakor. Tänk då på att din användarupplevelse kan påverkas och du kanske inte kan utnyttja vissa funktioner på vår webbplats.

Ytterligare information om kakor kan du hitta på http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

Dina rättigheter

Du har många rättigheter gällande dina personuppgifter. Tex rätten att få veta vad vi lagrar och hur dina uppgifter används, rätten att begära rättelse av felaktiga uppgifter, rätten att begära att vi raderar dina uppgifter samt rätten att göra invändning till den lokala dataskyddsmyndigheten (EU's nationella dataskyddsmyndigheter).

Så här använder vi ditt namn och dina kontaktuppgifter

Leverera beställningar till dig. Skicka servicemeddelanden t.ex. leveransinformation. Skicka dig information per e-mail, sms eller post gällande våra nya produkter och tjänster. För att förebygga och upptäcka bedrägerier mot antingen dig eller Temys – tråkigt men väldigt viktigt. Visa annonser från Temys för dig när du surfar på webben. Så att du ska kunna se vår nyaste produkter och erbjudanden. Ta reda på vad du och andra kunder gillar. Du måste naturligtvis inte ge oss några av de här personuppgifterna, men om du inte gör det kan du kanske inte köpa från sajten, och du lär inte kunna få bästa möjliga kundupplevelse. Men det är ditt val, och vi respekterar det.