Tehälsningar för alla tillfällen från Temys

Vi på Temys tycker att tehälsningar är den perfekta överraskningen för dig som känner någon som behöver uppmuntras. 

Vi har anpassat etiketter för de vanligaste tack och hälsningsfraserna och passar för det flest tillfällen.

Välja te till tillfällen med personliga hälsningar

Beställa te till tillfällen

För att beställa te till tillfällen såsom Julen eller Alla Hjärtans Dag, är perfekt och passar till samtliga tedrickare och är ett bra alternativ till traditonella typer av hälsningar.

En viktig aspekt är att vara ute i god tid, för att varan ska vara hemma hos mottagaren i tid så måste du vara ute minst tre dagar innan du vill att den ska vara framme. Teet skickas i en liten praktiskt låda, som gör det möjligt att få det direkt hem i brevlådan, vilket gör att mottager inte måste gå till posten och köa.

Matcha tillfälle med smak

Vi har valt att matcha smak med tillfället, till julen så har vi valt att ta fram en smak med äpple och kanel. Detta för att ge en härlig julig känsla och ge dig möjligheten att få något som du kan använda under julen. Som passar bra till adventsfikat och är ett utmärkt alternativ till en julblomma.

Som ett Grattiste så har vi valt ett härligt blommigt Chai te, detta då det är något vi tror passar ypperligt när man firar något! Det passar bra till tårta eller att bjuda på om det ska firas med andra.

Vi utvecklar ständigt produkterna och kommer komma med fler och fler tillfällen. Så är det något du saknar så kan du också höra av dig till oss!